Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Run For Cover fejrer ”Record Store Day” med dansk dancehall compilation
20. apr 2012: I morgen d. 21. april er det ”Record Store Day” og i denne anledning udgiver det danske pladeselskab Run For Cover et limited edition vinylprojekt om dansk dancehall.

Det amerikanske koncept om ”Record Store Day” opstod oprindeligt for at sætte et tiltrængt fokus på de små og nørdede pladebutikker, der ofte må kæmpe for deres overlevelse. Som årene er gået har opmærksomheden omkring dagen spredt sig, og et stigende antal artister og selskaber udgiver nu limiterede vinyler på dagen, der i år falder på lørdag d. 21. april.

Pladeselskabet Run For Cover, der har butikker i henholdsvis Aarhus og København, deltog i projektet sidste år, men uden synderligt stor succes. I stedet for at hente hemmelige udgivelser hjem til Danmark, udgiver de denne gang deres egen LP, der er resultatet af en personlig forkærlighed for dansk dancehall.

Det endelige produkt er blevet til LP'en Røgalarm, der består af otte originale danske dancehall tracks trykt i kun 300 eksemplarer. For at gøre det endnu mere eksklusivt er pladen trykt i tre forskellige, transparante farver - 100 grønne, 100 gule og 100 røde.

Tracklist:

Side A:

Ham Der Hasse – Spil Mig

Mikael Melody - Rig & Berømt

Raske Penge & Klumben - Rundt (LeBon Remix)

Cliff Uwey - BangDing (Uk version) feat. Fallacy & Fox

Side B:

Raske Penge & TopGunn - Tjaldva (2010 Ragnhildegade demo)

Skong Don - Digital Er Digital

TopGunn & Mighty Mala - Muskler og Hjerne

Chancho - Bekymringer

Helle Nielsen, 20. apr 2012

» Bestil Røgalarm her


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen