Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Oplev Kresten Osgoods musketerer til festival på Huset i Magstræde
31. jan 2012: Loco og primus motor Kresten Osgood inviterer for sjette gang til Musketerfestival på Huset i Magstræde.

D. 2. – 4. februar vender musik- og kunstbegivenheden Musketerfestival tilbage til Huset i Magstræde i København med en ufatteligt stor og bred vifte af optrædende.

Festivalen, der udspringer af Kresten Osgoods utopiske ’Musketertanke’ fra 2005 med manifestet: "Vi spiller for retten til kunstnerisk frihed, retten til ikke at passe ind, retten til at være os selv, retten til at stå for noget større og retten til ikke at blive forstået",  har i år nået nye højder.

Det kommer især til udtryk med den imponerende liste af musketerer, festivalen i år kan præsentere, der spænder fra danske forfattere og musikere til verdenskendte Woodstock legender og slidetrompetister.

Listen af optrædende omfatter blandt andet:

Lars Skinnebach, Lone Hørslev, TS Høeg, Stemmejernet, Marie Key, Søs Fenger, Søren Krogh, Solveig Sandnes, Marie Louise Munch, Mads Mouritz, Snöleoparden, Emil De Waal, Jørgen Teller, Woodstock legenderne Karl Berger og Ingrid Seertso, New Yorks Steven Bernstein og norske Eivind Lønning, m.fl.

Entré pr. aften koster 100 kr., og alle tre aftener kan fås for 200 kr.

Helle Nielsen, 31. jan 2012

» Læs mere om line-uppen og eventet på Facebook
» Lær mere om Musketerfestivalen med Geigers interview med Kresten Osgood


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen