Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
BodaBoda Duo forærer koncert og gratis jubilæums-LP
1. mar 2012: Avant/noise/improv gruppen BodaBoda Duo fejrer deres 10 års jubilæum med en koncert på Café Charlottenborg og en gratis LP udgivelse. 

Den 8. marts har jazzavantgardisterne Jakob Thorkild Overgaard (guitar) og Bjørn Heebøll (trommer) spillet sammen som konstellationen BodaBoda Duo i 10 år, og det har de valgt at fejre på Café Charlottenborg i København.

Fra kl. 17.00 til 19.30 vil BodaBoda Duo, der tidligere har samarbejdet med forskellige spændende kunstnere som for eksempel Raymond Strid (SE), Anders Banke (New Jungle Orchestra), Mads Hyhne (Bug Powder), Sture Ericson (SE), Mads Brauer (Efterklang), Jeppe Skjold (Slaraffenland), Claus Højensgaard, Claus Høxbroe, Johs Lund (YOYOOYOY) og Frederik Thaae (A Kid Hereafter), spille koncert og forære deres jubilæums LP Hårdt Ængstes Alle væk ganske gratis.

Jubilæumsalbummet og efterfølgeren til The Rich and The Famous fra 2010 er indspillet sammen med det amerikanske cello-fænomen Fred Lonberg-Holm, der også spiller i Peter Brötzmann Chicago Tentet, og kan altså fås gratis denne aften, hvor der også er mulighed for at vinde fire Hårdt Ængstes Alle limited edition t-shirts designet af gruppemedlem Jakob Thorkild Overgaard.

Helle Nielsen, 1. mar 2012

» BodaBoda Duo på Myspace
» Eventet på Facebook


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen