Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Dans og musik i frokostpausen
11. maj 2012:

Den 31. Maj er der mulighed for, at frokosten glider lidt lettere ned, når der rundt om i Europa bydes op til dans. Også København danser med, når det svenske frokostkoncept Lunch Beat kommer til Danmark og tilbyder en times dans, musik og frokost

Det kan for det vante øre lyde underligt. Ikke desto mindre, så er det sandt.  For en gangs skyld kan du lytte til svingende rytmer og heftige beats, uden at det foregår på et diskotek blandt fulde og svedende mennesker. Den 31. maj byder folkene bag Lunch Beat op til dans i din frokostpause, og København er en af stederne, hvor det er ok at stå op og spise. Musikken livestreames til fire andre byer.

Lunch Beat lyder eksotisk. Men vi skal slet ikke så langt væk for at finde ophavskvinden bag det innovative dansable event. 

I en garage i den centrale del af Stockholm, for godt to år siden, dansede 14 svenskere for første gang i deres frokostpause. Og siden da har det gået hurtigt for kvinden bag det hele, den 28årige svensker Molly Ränge. Fra at være startet som et event for de få, udviklede det sig til, at mange svenske byer, og ikke mindst byer uden for de svenske grænser, tog eventet til sig. Og i december 2011 blev hun så rost så for sit koncept og listet som nummer to, blandt de svenskere som gjorde Sverige mere farverig i 2011. 

Siden da, har hvad der startede som et undergrundsevent, udviklet sig til et internationalt event for de mest danse- og musikglade mennesker. Unge såvel som gamle, som har lyst til et frirum i arbejdsdagen.

Og den 31.maj kommer konceptet så til Danmark, hvor det er tid til at danse og spise. 15 byer rundt om i Europa er den pågældende dag med på ideen. Og en af dem er København, hvis event ydermere vil blive livestreamet til Stockholm, Berlin, Helsinki og Manchester. Musikken står Mikkel Veltz Majholt for, bedre kendt som halvdelen af dj-duoen, Track Suited, som i øjeblikket møder massere af medvind i det københavnske natteliv. Her har de bl.a. spillet med amerikanske stjerneskud, Porter Robinson, samt mere etablerede navne som Waqar og Thomas Madvig. Mikkel Veltz Majholt sørger for en blanding af disko og deep house, når din frokost skal fortæres. 

Så hvis du kan tage en time ud af arbejdsdagen, så foregår LunchBeat #1 på The Lot, Pilestræde 12A, Kbh. K, hvor kodeordene, ifølge arrangørerne, vil være; playfulness, particiption & community.

Geiger synes vi danser for lidt. Så kridt danseskoene, tag hagesmæk på og dans. Det agter redaktionen at gøre, dog på kontoret, da konceptet endnu ikke er i Aarhus.

Læs mere om eventet her: http://www.facebook.com/events/288336204587782/

Se en video her: http://www.youtube.com/watch?v=gxtzS7kktok

 

Kasper B. Andreasen, 11. maj 2012


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen