Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
A Hawk and A Hacksaw opfører soundtrack til russisk filmklassiker
16. mar 2012: Det amerikanske folk- og balkanband A Hawk and A Hacksaw spiller i weekenden to helt specielle koncerter i henholdsvis København og Aarhus, hvor de fremfører deres selvkomponerede soundtrack til en russisk filmklassiker.

Det amerikanske folk- og balkanband A Hawk and A Hacksaw spiller i weekenden koncerter i henholdsvis København og Aarhus, hvor de fremfører deres selvkomponerede soundtrack til den russiske filmklassiker Shadows of Forgotten Ancesto af Sergei Paradjanov.

Paradjanov, som ofte har beskæftiget sig med folklore, trolddom og religiøs symbolisme, og Shadows of Forgotten Ancestors fra 1964, får nu en revival med A Hawk and A Hacksaw, der er anerkendte for deres evne til at fremelske folk-musik med udgangspunkt i Østeeuropa, Rusland og Mellemøsten, og deres eget unikke forslag på et nyt soundtrack.

Duoen vil fremføre deres soundtrack live simultant med, at filmklassikeren vises på storskærm, og denne unikke oplevelse vil, som skrevet, finde sted:

Det foregår:

Lørdag d. 17. marts på Global Copenhagen på Nørrebro i København (dørene åbner kl. 21:00. Forsalg: 110 kr.)

Søndag d. 18. marts på Atlas i Aarhus (dørene åbner kl. 19:30. Forsalg: 120 kr.)

Billetter kan købes på Global og Atlas’ websider.

Helle Nielsen, 16. mar 2012

» Se traileren til filmen her
» Tilmeld dig til eventet på Facebook her


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen