Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Legendariske danske syrerockbands genopstår til CPH PIX
12. mar 2012: Til filmfestivalen CPH PIX i april, er det ikke kun diverse bredtfavnende spillefilm, der er på programmet, men også bevidsthedsudvidende koncerter med tre generationer af Danmarks bedste syrerockbands.

Den 12. april kan publikum blandt andet opleve det – for denne aften alene! – gendannede band Young Flowers, der er kendt for sine progressive rockmelodier og frontfiguren Peter Ingemann. Derudover vil Lorenzo Woodrose (kendt fra Baby Woodrose og Dragontears) ligeledes føre det sjældent livespillende, men højt respekterede syrerock band Spids Nøgenhat på scenen i Amager Bio.

Som en ekstra bonus i svampekurven, kan CPH PIX endvidere præsentere en performance med de uofficielle arvtagere til syrescenen, Elevatorfører. Dørene til den tredobbelte syrerockkoncert i Amager Bio åbner kl. 19.30, og billetten koster 175 (+ gebyr).

For ikke at glemme filmen i filmfestival vil psykedeliske visuals og tripfilm ikke kun blive vist under koncerterne, men CPH PIX inkluderer tilligemed en treat af en syrefilm oveni billetten. Kl. 18.30 kan billetkøbere se mexicanske Matías Meyers 60-minutters lange filmiske syretrip Wadley i Beta ved fremvisning af printet billet.

Der er begrænsede pladser i Beta, så det er "først til mølle"-princippet, der gælder, hvis man vil opleve den syrede film om en mand, der bevæger sig gennem den tilsyneladende uendelige mexicanske ødemark, kun omgivet af peyotekaktusser, der stikker op i den golde horisont. Kaktussen er kendt for sin hallucinatoriske effekt, og Wadley udvikler sig til et decideret filmisk syretrip – en ideel opvarmnings oplevelse før koncerten med Danmarks bedste syrebands.

Helle Nielsen, 12. mar 2012

» Læs mere om eventet og køb billetter her
» Eventet på Facebook


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen