Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Festival of Endless Gratitude afholder pre-summer blowout
4. maj 2012: Oplev bl.a. Jørgen Teller & The Empty Stairs, Synd og Skam samt filmen "Behind a Hill", når Festival of Endless Gratitude inviterer til fejring af foråret på Osramhuset i morgen, lørdag.

For nylig holdt Festival of Endless Gratitude en støttefest for at lappe på et hul i økonomien, som de stod med efter seneste festival, der fandt sted i København i september. Støttefesten fik samlet et hæderligt beløb til den økonomisk trængte festival, men der hersker stadig en vis tvivl om festivalens fremtid.

Folkene bag kæmper videre og for at vise ansigt og fejre foråret, holder de nu en såkaldt pre-summer blowout i form af en éndagsfestival i morgen på Nørrebro.

Festival of Endless Gratitude har ikke mindst markeret sig som en betydelig festival herhjemme for, hvad der ofte går under betegnelsen freak folk eller ”New Weird America”. Meget passende starter forårsfesten da også med en screening af dokumentarfilmen ”Behind a Hill”, der netop dokumenterer denne musikscene og samtidig skildrer Festival of Endless Gratitude-arrangør Troels Mads' rejse til New England – New Weird Americas højborg. Filmen fortæller altså også et vigtigt stykke historie om selve festivalens tilblivelse og den inspiration, den øser af.

Derudover er der masser af livemusik på programmet. Man kan bl.a. opleve den skæve danske folksanger Own Road og det psykedeliske rockband The Road to Suicide. Synd og Skam fra det spændende nye musikerkollektiv Af med hovedet gæster ligeledes Osramhuset, ligesom man kan glæde sig til støjrock/improv-veteranerne i Jørgen Teller & The Empty Stairs, der til lejligheden får besøg af belgiske Lazara. Fire koncerter, en film og dertil musik fra gode DJ's danner således rammerne for en aften, der ikke blot markerer foråret, men forhåbentlig også giver Festival of Endless Gratitude vind i sejlene til endnu en omgang.

Festival of Endless Gratitudes Pre-summer blowout
Lørdag den 5. maj
Osramhuset (Valhalsgade 4), Kbh
Klokken 18.00 til 02.00.
Entreen er på beskedne 40 kr.

Rasmus Steffensen, 4. maj 2012

» Læs mere på arrangementets Facebook
» Læs reportage fra seneste Festival of Endless Gratitude i Geiger #21, der kan læses online her.


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen