Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Oplev trommer, båndoptagere, blokfløjte og digte
25. maj 2012: Onsdag den 30. maj kan du opleve Jesper Elving, Anders Mathiasen, Ragnhild May og Bjørn Heebøll optræde i Sara Willemoes Thomsens værk på udstillingen Afgang12 - med trommer, digte, båndoptagere og blokfløjte.

Jesper Elving, Anders Mathiasen og Bjørn Heebøll optræder på onsdag den 30. maj i Sara Willemoes Thomsens værk i Rotunden i forbindelse med udstillingen Afgang12 - dette års afgangsudstilling fra Det Jyske Kunstakademi. Det foregår i Århus Kunstbygning.

Forvent en performance med trommer, digte og fem båndoptagere i samspil med værket. Med er også Ragnhild May på blokfløjte.

Det hele foregår klokken 19-20 og der er fri entré.

plakat

Sara Willemoes Thomsen er tegner, skulptør m.m. Hun er netop færdiguddannet fra Det Jyske Kunstakademi.

Bjørn Heebøll er trommeslager, aktiv i bl.a. Slaraffenland, Copenhagen Art Ensemble og BodaBoda Duo (med Jakob Thorkild), som netop har fejret ti-års jubilæum.

Anders Mathiasen er guitarist, komponist og digter, musikalsk aktiv i Murder og Vessel, og litterært aktiv på forlaget E+.

Jesper Elving er digter og bestyrer af forlaget E+, og arbejder for tiden, sammen med Anders Mathiasen, på en pladeudgivelse.

Ragnhild May er billedkunstner og musiker, elev på Det Jyske Kunstakademi

Fra en tidligere performance

Mads K. Christiansen, 25. maj 2012


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen