Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Deltag i Promus’ ”To Stream Or Not To Stream” debat
16. apr 2012: Onsdag d. 18. april kommer et kyndigt panel til Aarhus for at diskutere et relevant musikdilemma under titlen ”To Stream Or Not To Stream” på Promus.

Tjenester som Wimp, Rara og ikke mindst Spotify har i de seneste år markeret et storstilet paradigmeskifte indenfor musikbranchen, der byder på både udfordringer og muligheder – og dermed også en masse spørgsmål.

Hvordan fungerer det, hvordan kan jeg udnytte det bedst i karrieren, hvordan med indtjeningsmulighederne fremover, og bliver streaming den service, der endegyldigt stopper pirateriet?

Disse spørgsmål samt mange flere vil et panel, der består af Trine Nielsen (KODA), Morten Hjort (Copenhagen Records/Universal), Lasse Lindholm (IFPI), Robert Borges (GAFFA), Jesper Bay (Music Matters/Body Of Work), Mads Vraa (Good Tape Records), Ivan Pedersen (DPA) og Will Hope (Label Relations/SPOTIFY, Int. London), behandle til den åbne debataften.
Debatten styres med hård og kyndig hånd af Carsten Ortmann, kulturjournalist og radiovært.

”To Stream Or Not To Stream”-debatten henvender sig til alle interesserede aktører i musikbranchen. Tilmelding er dog nødvendig og skal ske senest tirsdag d. 17. april til info@promus.dk.

Tid og sted:
Onsdag d. 18. april, kl. 13.00-17.00
Promus, Vester Allé 15 (indgang via Råbar)

Helle Nielsen, 16. apr 2012

» Læs mere om arrangementet her


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen