Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Almonde.dk - nyt musiksite med udsyn
23. feb 2012: Spillestedet Global lancerer nyt musiksite med udsyn. Det nye tiltag markeres med en lanceringsfest på Global på fredag.

Fredag den 24. februar markeres lanceringen af et helt nyt dansk musiksite med en fest på spillestedet Global i København. Det er netop Global, der står bag siden Almonde.dk, som du allerede nu kan slå et smut ind forbi.

Almonde.dk slår et slag for at kigge udad frem for indad. Som Global gør det som spillested, formidler Almonde.dk som side et væld af musik med rødder i genrer og geografiske områder, som kun sjældent bliver repræsenteret i de bredere medier. En musik, som ofte betegnes som verdensmusik. Almonde.dk har dog intentioner om også at gå i dybden og bag om denne brede og ofte klichétunge genrebetegnelse. En af de første artikler, man kan læse på siden, er da også en særdeles kritisk hudfletning af selve verdensmusikbegrebet, skrevet af journalist Ralf Christensen, der både undersøger verdensmusikbegrebet historisk og påpeger, hvordan det er gået fra en idealistisk tanke om sammensmeltning af al verdens musik til en mere problematisk afgrænsning af såkaldt ikke-vestlig musik.

Forhåbentlig vil Almonde.dk åbne op for en produktiv diskussion af sådanne problematikker, men først og fremmest handler det om at fejre musikken. Og den kan man altså være med til at fejre på fredag fra kl. 21 på Global, hvor der er lanceringsfest med DJ's og rig mulighed for at møde folkene bag sitet – og komme med konstruktive indspark over en øl, som i øvrigt er gratis til de første gæster.

Gratis er også entréen, hvis man liker Almonde.dk på Facebook, hvilket man kan gøre lige her. Og uanset om man er i København på fredag eller ej, kan man som sagt allerede nu læse de første artikler på Almonde.dk.

Rasmus Steffensen, 23. feb 2012


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen