Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Lydvandring og moderne folkemusik til FIGURA Festspiele
1. feb 2012: I denne weekend rykker det danske FIGURA Ensemble ind på Nørrebro med deres FIGURA Festspiele – en to-dages festival, der udforsker mødet mellem folkemusik, electronica og moderne kunstmusik.

Det foregår 3. og 4. februar i Literaturhaus, Møllegade 7, hvor der bl.a. bydes på nyskrevne bud på folkesange anno 2012 forfattet af Ursula Andkjær Olsen og Peter Bruun. FIGURA Ensemble har desuden inviteret en lang række internationale gæster – heriblandt slovakiske Juraj Kojs, norske Frode Haltli og irske Garth Knox. Sidstnævnte opfører sine egne folk-inspirerede kompositioner ”Viola Spaces”, mens Kojs præsenterer sit værk ”Slovakia”, hvor traditionelle slovakiske instrumenter møder elektronik. Der opføres desuden værker af bl.a. Maja Ratkje.

Med sin vanlige interesse for det dramatiske og tværæstetiske præsenterer festivalen også levende billeder i form af den tyske fotograf Volker Gerlings såkaldte ”Daumenkinos”.

Folkemusik er jo på mange måder gadens musik, og derfor tager FIGURA Ensemble også publikum med på en lydvandring på Nørrebro lørdag i dagtimerne fra 12-15. Vandringen starter i Homemade Records i Jægersborggade og går så videre til bl.a. Assistens Kirkegård og Møllegades Boghandel. Lydvandringen byder både på livemusik og musik afspillet over iPod. Husk sygesikringsbevis eller andet for at få udleveret iPod. Og husk også varmt tøj.

Læs mere her og tilmeld dig på Facebook .   

Rasmus Steffensen, 1. feb 2012

» FIGURA Ensembles hjemmeside


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen