Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS
Klik her for at sende et link til denne nyhed til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af nyheden. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for nyhederne.
 
Kom til koncerter med Geiger i weekenden
19. mar 2012: Mattia Coletti (IT), Own Road og So Like Dorian er på plakaten når Geiger den kommende weekend inviterer til to koncertarrangementer.

Mattia Coletti er et af de førende navne på den italienske folk/improv-scene. Han har spillet med i projekter som Polvere og Damo Suzuki Networks, og skaber en både skrøbelig og støvet musik, der bliver bygget op omkring hypnotiske guitarfigurer, raslende percussion, ukulele, loops og en næsten hviskende stemme.

THE LAND by MATTIA COLETTI

Er du i København i den kommende weekend er der rig mulighed for at lytte live, når Geiger arrangerer to koncerter med italieneren. Det foregår i henholdsvis Kaffebaren på Amager og Huset i Magstræde.

Sidstnævnte sted vil Coletti også få følge af de danske alternative folknavne Own Road - der blander det bedste fra 60’ernes og 70’ernes psykedeliske folk med det bedste fra 90’ernes lo-fi -  samt So Like Dorian, der byder på rustne og månesyge ballader.

So Like Dorian: Tiny Steps by GeigerRecords

Vi er sikre på, det bliver fremragende!

Mattia Coletti
Kaffebaren på Amager
Fredag 23/3, kl. 17
Entré: 30 kr.

Facebook event her .

Mattia Coletti, Own Road og So Like Dorian
Huset i Magstræde
Søndag 25/3, kl. 20
Entré: 40 kr.

Facebook event her .

Mads K. Christiansen, 19. mar 2012


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til nyheden. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen