Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

RELEVANS

Geiger Records

Geiger Records

Geiger Records udsprang i 2006 som en naturlig forgrening af musiktidsskriftet Geiger med en intention om at overføre erfaringerne og holdningerne fra tidsskriftet til et eksklusivt pladeselskab. Således hylder Geiger Records eksperimentet, den kunstneriske integritet og modet til at tænke nyt og bryde med vanetænkningen i musikmiljøet. Pladeselskabet ser det som en målsætning at skabe en udgivelseskanal for musik og lydeksperimenter af høj kunstnerisk standard uden skelen til snævre genrerubriceringer, og frem for alt vægtes kvalitet over kvantitet. Selskabet ønsker ligeledes at fremme fokus på tværæstetiske projekter, hvor musik støder frugtbart sammen med andre kunstarter som litteratur og billedkunst.

KonoKone: Hvorfor Graeder Nattens Fugle by GeigerRecords

Geiger Records har skabt pladeserien Lyd+Litteratur, som i tråd med festivalen af samme navn nysgerrigt vil dokumentere arbejder i feltet mellem musik, lydkunst og litteratur. Idéen til serien lå lige for i kraft af Geigers engagement i Lyd+Litteratur-festivalen, som præsenteres i samarbejde med Litteraturen på Scenen

Geiger Records' første projekt var cd'en audioPoesi – en antologi fra 2006. Cd'en tog udgangspunkt i mange af de samarbejder, der er blevet præsenteret på Lyd+Litteratur-festivalen i årenes løb, og samtidig markerer den sig som den første danske antologi til at dokumentere grænseområdet mellem lyd og litteratur. siden da er det blevet til udgivelser med blandt andre Peter Laugesen & Singvogel, Martin Hall / Nicolaj Stochholm / Søren E. Jensen, KonoKone, Claus Beck-Nielsen Memorial, Schweppenhäuser/Thomsen & Morten Søndergaard, MikkelModulererMarius, Stemmejernet og Er de sjældne.

Peter Laugesen & Singvogel: Strisserne breder sig by GeigerRecords

LÆS MERE PÅ GEIGER RECORDS' HJEMMESIDE

 

LISTEDE SENESTE UDGIVELSER:

Peter Laugesen & Singvogel: Den her planet glemmer vi aldrig

Stemmejernet: sigdetvidere

Konrad Korabiewski & Litten: Påvirket som kun et menneske kan være

KonoKone: Hvorfor græder nattens fugle?

MikkelModulererMarius: Ka' du lege!?

 

UDGIVELSER PÅ VEJ:

Viggo Madsen & Basiru Suso: En flodhest får om hjørnet

Lars Skinnebach & Jørgen Teller: TBA

Anne Lise Marstrand-Jørgensen & Jomi Massage: Dråbers logik

 

HØR MUSIKKEN

Hør smagsprøver fra udgivelserne på: www.myspace.com/geigerrecords

Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

KOMMENTARER
NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag bl.a. information om spændende arrangementer.


Tilmeld
Afmeld
© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen