Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ARTIKLER
» Alle artikler
» Gæsteanmeldere
» Kronikker
» Årets albums

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Knút Háberg Eysturstein

Klik her for at sende et link til denne artikel til en ven. Printervenlig version Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for artiklerne.
 
Free jazz
Plads til masser af rod
Anden del af free jazz-podcastføljeton
5. dec 2011 [Podcast] Anden podcast i vores free jazz-føljeton i tre dele. I denne uge med en samtale med trommeslager Toke Tietze Mortensen om, hvad det vil sige at spille frit. 

”Det drejer sig ikke så meget om os, det drejer sig om musikken. Den spiller sig selv,” siger trommeslager Toke Tietze Mortensen om at spille frit.

I Geigers podcast-serie om free jazz anno 2011 er vi på besøg hos Toke Tietze Mortensen en tirsdag aften. Sammen med Kristian Poulsen udgav han sidste sommer en 7” med fri musik.

Det er anden podcast i serien. Første podcast var med Claus Bøje og bandet Avantis, der udgav sin første free jazz-plade i midten af 1970’erne. Lyt til sidste uges podcast her.

Inden længe bringer vi tredje og sidste del af føljetonen, der vil blive udgivet i en samlet podcast med de to første udsendelser.

Produceret af Simon Leth Stolzenbach

Tak til Johan Assing Høyer 

>> Hør eller download podcasten her 

Af Simon Leth Stolzenbach, 5. dec 2011


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til artiklen. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen