Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ARTIKLER
» Alle artikler
» Gæsteanmeldere
» Kronikker
» Årets albums

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Signe Høirup Wille-Jørgensen

Klik her for at sende et link til denne artikel til en ven. Printervenlig version Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for artiklerne.
 
 Free jazz i dag
Free jazz i dag
Free jazz-podcast
10. feb 2012 [Podcast] I podcastserien tager vi pulsen på den nutidige danske free jazz-scene centreret omkring spillestedet Mayhem. Her bringes den samlede podcast med alle dens tre dele. Tredje del er i samtale med to af musikerne i free jazz-gruppen Havens fugle.

Hvordan er det gået free jazzen siden den sagnomspundne storhedstid i 1960’ernes København?

I starten af året satte musiker Claus Bøje en række free jazz-koncerter op på spillestedet Mayhem. Geiger var med – og vi tog temperaturen på scenen for den fri musik anno 2011.

Udsendelsen er et sammenklip af de tre tidligere udsendelser i serien. Her kan du høre interviews med Claus Bøje, Toke Tietze Mortensen, Rune Kielsgaard og Nils Bo Davidsen fra Havens fugle.

>> Hent eller lyt til podcasten her (de, der har hørt de to første dele af podcasten, kan passende spole frem til omkring 20:43, hvor tredje del, om Havens fugle, begynder)

---
Produceret af Simon Leth Stolzenbach.

Af Simon Leth Stolzenbach, 10. feb 2012


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til artiklen. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen