Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

LINKS
» Foreslå link

Links » Arrangementer

Links til arrangementer, koncertarrangører, klubber og festivaler både indenlands og udenlands.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(50)


Accelerator
Den svenske Accelerator-festival er en alternativ musikbegivenhed, der som regel har form af tre éndages festivaler i henholdsvis Malmö hver sommer. Begivenhederne arrangeres af den svenske indieklub Accelerator, som også arrangerer spændende koncerter i løbet af året i Stockholm.
www.klubbacc.nu

Airplay
Airplay er et udendørs udstillingssted for nutidskunst på Vesterbro, der bl.a. byder på videoprojektioner og lydoplevelser.
www.airplay.nu

AUX
Foreningen AUX, der er baseret i København, er et forum for lydkunst, audiopoesi og formidling. AUX afholder jævnligt arrangementer.
www.aux.dk

Backstreet Northern Soul Club
Københavnsk klub, der præsenterer "rare soul music played from the original vinyl" fra 60'erne og 70'erne med enkelte afstikkere til nutidig soul.
www.copenhagen-soul.dk

The Black Cat
The Black Cat, som har hentet sit navn fra en novelle af Edgar Allen Poe, er en københavnsk klub for goth og industrial, som for tiden har hjemme to steder: På Basement, Enghavevej 22, og kirken på Møllegade 7. Klubben fejrer, efter eget udsagn, livet, universet og alt deri på paganistisk vis, og arrangerer såvel rendyrkede DJ-arrangementer som koncerter med ind- og udenlandske navne.
www.theblackcat.dk

Bragagild
Den københavnske organisation Bragagild arrangerer koncerter og udgiver plader med danske og udenlandske kunstnere indenfor industrial, darkwave, apocalyptic folk and neofolk-genrerne.
www.bragagild.dk

Club Dust
Club Dust holder til på Musikcaféen i Århus, hvor de afholder arrangementer med bl.a. goth, industrial, synth-pop og Electronic Body Music.
www.go.to/clubdust

Club Kontakte
Københavnsk forening, der søger at skabe et forum og et spillerum for den eksperimenterende elektroniske musik, som stadig ikke nyder opmærksomhed fra medier og publikum.
www.clubkontakte.dk

Club Mau Mau
Garagerock- og soul-klub i København.
www.clubmaumau.dk

Club Metropolis
Club Metropolis byder på månedlige arrangementer med live musik og DJ's, der spiller industrial, EBM, noise, gothic og anden hård og dyster musik. Klubben holder til i København.
www.club-metropolis.dk

Club Play/Rec
Det danske pladeselskab Play/Rec står også for Club Play/Rec, som står bag koncerter med danske og udenlandske musikere.
www.playrec.dk/cpr

Coma Club
Den nutidige udgave af den legendariske Coma Club, der var en væsentlig faktor i udbredelsen af electronica i Danmark.
www.comaclub.dk

dameUlove
dameUlove er navnet på en Københavnsk klub med musik og visuel kunst skabt af damer, kvinder, tøser - for et publikum af begge køn!
www.dameulove.dk

Datanom
Ud over bl.a. at stå bag det fine Datamusik-site, hvor man kan høre musik fra Alejandra & Aeron, Aerosol, Goodiepal m.fl., står projektgruppen Datanom også bag forskellige koncertbegivenheder, der fokuserer på de mere progressive dele af øjeblikkets electronica-scene, f.eks. "gør det selv"-festivalen, "Datarock 2002" og "Datanom Rock Rave".
www.datanom.com

Ekko Festival - Norge
Ekko Festival er en årlig norsk electronica-event. Den første fandt sted marts 2003 i Bergen, hvor de optrædende kunstnere kom fra Norge, Sverige, Finland og Danmark og talte bl.a. Bjørn Svin, Sofus Forsberg, Pavan, Bauri, Bad Bikini, Brothomstates og Kim Hiorthøy. Læs Geigers anmeldelser af Kim Hiorthøy, Sofus Forsberg og Bjørn Svin.
www.ekkofest.no

Festival Internacional de Benicàssim
Skal du på ferie i Spanien - og er du i nærheden af byen Benicàssim - kunne det meget vel betale sig at lægge et smut ind forbi den store festival Festival Internacional de Benicàssim, som løber af stabelen en gang årligt.
www.fiberfib.com

Forma Nova
Forma Nova-festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed i Fredericia, der fokuserer på ny og innovativ musik. Læs anmeldelser fra festivalerne i Geigers anmeldelsesarkiv.
www.formanovafestival.com

Gutter Island
Spillestederne Gimle, Stars og kulturfabrikken er gået sammen om at stable en årlig, rendyrket garagerock-festival på benene, som bl.a. har budt på The Burnouts, The Defectors og Baby Woodrose samt finske Sweatmaster og Disgrace.
www.gutterisland.dk

Jazz Club Loco
Københavnsk jazzklub - med forkærlighed for freejazz, totalevents og støj - der har slået rod i rockborgen på Stengade 30, men også arrangerer koncerter andre steder i byen.
www.locomusic.dk

Kalender over pladebørser
På denne hjemmeside kan du se en oversigt over hvor og hvornår der afholdes pladebørser rundt omkring i landet.
www.rytmeboxen.dk/kalender.htm

Kanten
Kanten holder mest til på Musikcaféen i Magstræde, hvor der præsenteres dansk og udenlandsk musik, der er ny, improviseret, eksperimenterende, undersøgende, freejazz, jazz, støj, elektronisk, klassisk, garage, ny klassisk, elektroakustisk, musique concrete og meget andet.
www.kanten.net

Kill Your Telly
Kill Your Telly er en københavnsk electronica-club, som har til formål at hive folk væk fra tv-skærmene med en helhedsoplevelse, der inkluderer såvel optrædende bands og dj’s som unikke udsmykninger og improviserede visuelle elementer.
www.killyourtelly.dk

Klub Revolver
Klub Revolver er en rockklub og en fest, hvor kunsten og musikken sættes i stævne, udfordrer og akkompagnerer hinanden.
www.klubrevolver.dk

Klub Rotes Sofa
Klub Rotes Sofa står bag forskellige arrangementer, ofte af et akutisk tilsnit, i den hyggelige Århus-biograf Øst for Paradis.
www.rotessofa.dk

Komponent
En blanding af uafhængige begivenheder og projekter spændende over udstillinger, live koncerter, performances, foredrag, debatter og internet-events.
www.komponent.dk

La Route du Rock
Le Route du Rock er en veletableret alternativ fransk musikfestival, som hvert år finder sted på et nedlagt fort nær badebyen Saint Malo. Festivalen har bl.a. haft besøg af The Notwist, Sigur Rós, Black Rebel Motorcycle Club, The Destroyer, DJ Shadow og The Coral blandt begivenhedens hovednavne.
www.laroutedurock.com

Litteraturen på Scenen
Foreningen Litteraturen på Scenen har siden 1996 arrangeret oplæsninger og andre litterære begivenheder med danske og udenlandske forfattere. Det er blevet til over hundrede arrangementer - hovedsageligt i Århus, men også i Odense og København. Sammen med Geiger står Litteraturen på Scenen bag "Lyd+Litteratur"-festivalerne".
www.lips.dk

LJUD
Den meget aktive og kvalitetsbevidste arrangørkreds LJUD opererer i Århus og har blandt andet stået bag Missfobi-festivalen i efteråret 2003. Besøg deres hjemmeside for at se, hvad de lige nu har gang i.
www.ljud.dk

Modstrøm
Modstrøm er et koldingensisk initiativ, der både arrangerer koncerter med danske og udenlandske bands fra den alternative musikscene samt afholder klubaftener, hvor der afspilles udsøgte skiver fra samme ende af spektret. Således har foreningen f.eks. fået Scout Niblett og June Panic til landet.
www.modstrom.dk

Noise Cape
Hollandsk Noise festival i nedlagt flytårn ved byen Ypenburg. Temaet er lagt på den elektroniske, den eksperimenterende og den improviserede nyere musik. Festivalen har en begrænset kapacitet på 200 billetter.
www.noisecape.tk

Noise Jihad
Noise Jihad er en paraplysammenslutning af støj- og dark ambient-projekter - f.eks. Wäldchengarten og Soviet Subliminal Seduction - der står bag forskellige arrangementer i Århus. Siden fungerer også som distributionskanal for en række udenlandske kunstnere i noise-genren.
www.noisejihad.dk

Norberg festival
Norberg-festivalen er en årlig svensk festival, der hovedsageligt fokuserer på den skandinaviske electronica-scene. Festivalen præsenterer desuden ny nordisk video- og installationskunst i en gammel jernmine. Den næste festival finder sted sommer 2005.
www.norbergfestival.com

Ohoi
Ohoi står bag en lang række succesfulde arrangementer, der præsenterer drum'n'bass, grime og hip hop i København.
www.ohoi.dk

Oppenheimers Eftermiddag
Oppenheimers Eftermiddag er en århusiansk éndagsfestival, der finder en gang om året med upcoming bands.
www.oppenheimer.dk

Oya Festival
Den norske Oya Festival finder sted én gang årlig og har bl.a. budt på Mogwai, Calexico, Plaid, Sleater Kinney og Yeah Yeah Yeahs samt en lang række norske artister - f.eks. Supersilent, St. Thomas, Jaga Jazzist, Nils Petter Molvær og Røyksopp.
www.oyafestivalen.com

Pop Revo
Pop Revo arrangerer indiepop-koncerter og står også bag den årlige Pop Revo-festival i Århus.
www.poprevolution.dk

Radar
Radar er en årligt tilbagevendende begivenhed, der sætter fokus på krydsfeltet mellem elektronisk musik, kunst og teknologi. Den første Radar-festival fandt sted over fire dage i 2002, hvor man i København og Malmö bl.a. - udover paneldiskussioner og installationer - kunne opleve Alva Noto, SND, Frank Bretschneider, Mikkel Metal, Opiate og mange flere.
www.visitradar.com

RECession
RECession er en festival for progressiv rock, elektronisk musik og hip hop på bl.a. de århusianske spillesteder Train, Voxhall, Musikcafeen. Målet med RECession er at gøre Århus til centrum for en musikalsk event af internationalt format med afsæt i musik, der rykker grænserne og skaber nye udtryk.
www.recession.dk

Roskilde Festival
Dette link behøver vel næppe nærmere præsentation? Roskilde Festival er Danmarks største festival.
www.roskilde-festival.dk

Rotes Sofa
Club Rotes Sofa arrangerer forskellige koncerter i den hyggelige og stemningsfulde Århus-biograf Øst for Paradis.
www.rotessofa.dk

Rub'n'Dub
Rub'n'Dub-kollektivet præsenterer dub og reggae-arrangementer i København.
www.rubadub.dk

SeeSound-festival
SeeSound-festivalen fandt sted efteråret 2002 på Vandværket i Roskilde og bød - udover foredrag m.m. - på musik fra click'n'cut-pionererne Oval, svenske Mikael Stavöstrand og danske Mikkel Metal og Ned Flanders. Læs Geigers anmeldelser af plader med Andrew Pekler, Pole, Opiate/System og Andreas Tilliander, der alle gæstede SeeSound-festivalen, som forhåbentligt bliver en tilbagevendende begivenhed.
www.mfsk.dk

Selectricity
Selectricity står bag koncerter med alternativ elektronisk musik og kunstbegivenheder i Århus.
www.selectricity.dk

Splab
Splab er en forkortelse for SpecialLaboratorium for Kunst og Offentlighed, som holder til på Det Jyske Kunstakademi, Århus, men henvender sig dog til andre end akademiets studerende. Splab afholder udstillinger, foredrag, debat, poesioplæsninger og musikaftener.
www.splab.dk

Spor Festival
Århusiansk festival for kompositionsmusik.
www.spor-festival.dk

Spot Festivalen
Den årlige Spot-festival arrangeres af ROSA - Dansk Rock Samråd og præsenterer på flere scener og over to dage ny dansk og skandinavisk up-coming musik.
www.spotfestival.dk

Subotnick
Subotnick er en organisation for eksperimenterende musik, der med jævne mellemrum arrangerer koncerter forskellige steder i København.
www.subotnick.dk

Vibration
Vibration er den årlige festival for indie- og electronicamusik i København. Man har bl.a. kunnet opleve danske Antenne, Under Byen, Jomi Massage, System, Printer, Les Tristes, samt svenske First Floor Power og engelske Cranes.
www.vibration-kbh.dk

Way Up North
Nordjysk festival for lokalt talent af en overvejende alternativ observans, der afholdes årligt af Studenterhuset i Aalborg.
www.wayupnorth.dk

Ørentvist
Foreningen Ørentvist arrangerer koncerter med elektronisk musik i Odense.
www.orentvist.dkHusk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

NYE LINKS


23/04/2012
Radar
Spillesteder


20/10/2011
Amager Bio
Spillesteder


20/10/2011
BETA
Spillesteder


16/08/2011
Mayhem
Spillesteder


02/02/2011
Københavns Musikteater
Spillesteder


15/11/2010
Atlas
Spillesteder


17/08/2010
Kulturstationen Vanløse
Spillesteder


12/08/2010
Studenterhus Århus
Spillesteder


07/07/2010
Badgeland
Geigers samarbejdspartnere


20/11/2009
Substans
Musikmagasiner


© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen