Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

LINKS
» Foreslå link

Links » Downloads

Links til interessante internetsider, hvor man downloade vidt forskellige ting som f.eks. skrifttyper, software og mp3-musik gratis eller mod betaling.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(19)


Auralgasms
Med en dækning af genrer lige fra electronica til eksperimenterende rock og en vekslen mellem lige dele etablerede og ikke etablerede bands er den lille privatdrevne hjemmeside Auralgasms et fint sted at stifte bekendtskab med ny musik.
www.auralgasms.com

Better Propaganda
Hvis du er en af de mange, der henter musik via den amerikanske mp3-side Epitonic, vil et besøg på Better Propaganda nok ikke skuffe - også selv om siden endnu ikke byder på et helt så overdådigt udvalg. Ud over at byde på gratis musik med alternative kunstnere inden for både rock- og elektronisk musik som f.eks. Dizzee Rascal, The Decemberists, Dead Meadow, Appleseed Crest og Matmos kan man dog også læse artikler og interviews på siden.
betterpropaganda.com

Bleep
Bleep er det engelske pladeselskab Warps Records' downloadsite, hvor man mod betaling kan købe sig til musik med bl.a. selskabets egne kunstnere samt fra selskaber som Fat Cat, Rough Trade og mange andre.
www.bleep.com

Commodore 64 - c64.com
Besøg denne side der indeholder instruktioner om, hvordan man kan køre gamle Commodore 64 spil på sin pc vha. en såkaldt emulator. Siden indeholder desuden en omfattende mængde af de gamle spil til gratis download på siden.
www.c64.com

Commdore 64 - High Voltage SID Collection
Hvis du nogensinde har haft lyst til at genhøre temaerne fra din gamle Commodore 64, kan det nu lade sig gøre. Bare søg på favorittema inde på denne side. Det kræver dog, at du downloader et plug-in til Winamp version 2. Læs desuden en anmeldelse af Commodore 64 opsamlingen Input 64 - A Collection of Commodore 64 Game Music 1984-1989.
cgi.student.nada.kth.se/cgi-bin/d93-alo/hv-search.cgi

Database Audio
På Database Audio er der rig mulighed for - ganske gratis og lovligt - at hente programmer, som man f.eks. kan lave elektronisk musik med.
www.databaseaudio.co.uk

Datamusik
Datamusik er et spændende dansk projekt, hvor man mod en mindre betaling kan downloade numre med forskellige elektroniske kunstnere. Numrene kan også streames gratis. Hør bl.a. Aerosol, Per Høier, Kim Hiorthøy og Alejandra & Aeron.
www.datamusik.dk

Epitonic
Besøg denne side med et meget omfattende sortiment af gratis musik med et stort udvalg af kunstnere inden for så forskellige genrer som folk, elektronisk, avantgarde, hip hop og jazz.
www.epitonic.com

Europamusikanten
Europamusikanten er et netsamarbejde mellem en række eksperimenterende danske kunstnere, der arbejder inden for den elektroniske musik. På deres hjemmeside tilbydes smagsprøver på numre med Jonas Olesen, Karsten Pflum, Bjørn Svin, Flextone m.m.
www.menneske.dk/europamusikanten

Garageband
Garageband er en side, hvor du kan downloade gratis mp3-filer med en bred vifte af bands og solister. Konceptet bag Garageband er, at hvert band skal have skrevet et vist antal anmeldelser af andre bands, før det kan lægge nye mp3-filer ud på dets egen side. Det er gratis at tilmelde sig.
www.garageband.com

Hammerhead Rhythm Station
Står du og mangler en gratis trommemaskine med en lang række forskellige lydbanker, der er nem at bruge? Så tag et kig på Hammerhead Rhythm Station, der faktisk opfylder ovenstående krav! Tag også et kig på en række programmer udviklerne selv anbefaler her. Programmet findes kun i en Windows udgave.
www.threechords.com/hammerhead

Hitsquad.com
Besøg denne omfattende musikerside, der bl.a. indeholder links til musiksoftware, du kan downloade og prøve eller få helt gratis. Siden indeholder også diskussionforummer og mange andre interessante kategorier.
www.hitsquad.com

Illphabetik
Illphabetik er hjemsted for et bredt udvalg af ukonform og eksperimenterende elektronisk musik.
www.illphabetik.com

Insound
Hjemmeside med gratis mp3-filer til download, egen radio og omfattende portrætter af en lang række labels. Det er desuden muligt at bestille udgivelser på siden.
www.insound.com

MyMusic.dk
Slå et smut forbi MyMusic.dk, der er en dansk side, hvor du gratis kan downloade/streame musik med en lang række forskellige bands og solister. Der er bl.a. mulighed for, at brugere af siden kan kommentere og anmelde musikken. Det er gratis at tilmelde sig.
www.mymusic.dk

Observatory Online
Observatory Online er et mp3-label og en underafdeling af det "rigtige" selskab Skylab Operations med base i Østrig, men siden indeholder bidrag fra elektroniske musikere fra store dele af verden. Man kan i øvrigt også finde et par danske bidrag. Find selv ud af hvilke med et besøg på selskabets hjemmeside.
www.observatoryonline.org

Mark E. Smith font
Har du nogen sinde siddet med coveret til en The Fall-plade i hænderne og beundret de smukke - om end lettere uforståelige - kragetæer, der prydede det? Nu kan du - med venlig hilsen fra den britiske typograf Paul Wilson - selv komme til at skrive som Mark E. Smith. Download fonten gratis her.
www.dot-dash.freeserve.co.uk/mesfont.html

Thinner & Autoplate
Blandt de mange mp3-labels, der er skudt op i specielt Tyskland, er Thinner nok et af de mest kendte og populære. Selskabet udgiver electronica, der ofte har afsæt i dub og som kan hentes gratis på selskabets side. Selskabet opererer med reelle udgivelser, der alle inkluderer et cover, som man selv kan printe ud. Thinner står også bag Autoplate, hvor de mere eksperimentelle udgivelser bliver lagt til afhentning - også ganske gratis. Genrerne er hos Autoplate fortrinsvist noget i nærheden af dark ambient, noise og glitch. Begge selskaber huser udgivelser med danske musikere.
www.thinnerism.com

Yuki Yaki
Det tyske netlabel Yuki Yaki udsender forskelligartet elektronisk musik og har bl.a. udgivet danske Pellarin.
www.yukiyaki.orgHusk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

NYE LINKS


23/04/2012
Radar
Spillesteder


20/10/2011
Amager Bio
Spillesteder


20/10/2011
BETA
Spillesteder


16/08/2011
Mayhem
Spillesteder


02/02/2011
Københavns Musikteater
Spillesteder


15/11/2010
Atlas
Spillesteder


17/08/2010
Kulturstationen Vanløse
Spillesteder


12/08/2010
Studenterhus Århus
Spillesteder


07/07/2010
Badgeland
Geigers samarbejdspartnere


20/11/2009
Substans
Musikmagasiner


© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen