Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

LINKS
» Foreslå link

Links » Radiostationer

Links til en række forskellige spændende radiostationer og programmer.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(14)


3WK
3WK er en amerikansk undergrunds internetradio, der drives af en flok musikelskere med det formål at give ukendte kunstnere det airplay, de fortjener.
www.3wk.com

Beta Lounge
På den amerikanske netradiostation Beta Lounge, der holder til i San Francisco, kan man hver torsdag høre fire timers live-radio. Efterfølgende kan sessions med en lang række interessante musikere og dj's indenfor den elektroniske musik - bl.a. Vladislav Delay, RJD2, Goldchains, Burnt Friedman - downloades fra deres hjemmeside. God fornøjelse.
www.betalounge.com

Dub Lab
Hvorfor lade sig spise af med de danske radiostationers generelle mangel på spændende, ny musik? Med nøgleordene "positive.driven.music.lifestyle" sender netradioen Dublabs mange DJs 24 timer i døgnet, men fra tid til anden bydes der også på live-sessions - senest fra blandt andre engelske Broadcast.
www.dublab.com

Karrierekanonen
Karrierekanonen er Danmarks Radios projekt, der hjælper en række unge og lovende pop, rock og electronica-navne frem, bl.a. Sterling, Ligusterlogik og Klondyke.
www.dr.dk/p3/kk

Kunstradio
Hælder du mere til den slags musik, som serveres i Lydmuren, Danmarks Radio's program for nysgerrige ører, kan et smut indenom Kunstradio's hjemmeside være en oplagt mulighed. Programmet kan bedst beskrives som den østrigske pendant til Lydmuren.
www.kunstradio.at

Live365
Internetradio-side med mulighed for at søge på pladeselskaber og diverse genrer - bl.a. electronica og alternativ rock.
www.live365.com

Lyt til Nyt
Lyt til Nyt er Danmarks Radios program om bl.a. moderne kompositionsmusik og anden eksperimenterende lydkunst. På deres hjemmeside kan du bl.a. høre det indslag om Geiger, der blev sendt 18/3-2003.
www.dr.dk/lyttilnyt

No Love For Ned
Ned Norland præsenterer hver uge et 2 timers musikmættet program med alt, der bevæger sig inden for den alternative musikgenre. Showet omfatter ofte live optagelser i studiet og der er yderligere mulighed for at gennemlytte tidligere udsendelser.
www.noloveforned.com

Ocean Club Radio
Ocean Club er et tysk radioshow, der sender på tyske Radio Eins under mottoet "Musica obscura und musikalisches Märchen." Programmet styres af Gudrun Gut, som også driver pladeselskabet Monika Enterprise, og musikeren Thomas Fehlmann. I programmet spilles der hovedsagelig elektronisk musik, men med en behagelig bred vinkling.
www.radioeins.de/sendungen/ocean_club_radio

Radium
Besøg Danmarks Radios seriøse og grænsesøgende radioprogram.
www.dr.dk/P2/radium

Resonance FM
Den engelske radiostation Resonance FM sender ALT inden for alternativ musik.
www.resonancefm.com

Sputnik 7
En form for mediecentral, hvor man bl.a. kan se videoer fra en stor database, downloade mp3-filer og høre internetradio - alt sammen med habile kunstnere fra både den alternative rock og det elektroniske musikspekter. Meget brugervenlig.
www.sputnik7.com

Totally Radio
"Music outside the mainstream" kalder den engelske radiostation Totally Radio, som også kan høres via nettet, selv deres musikalske profil, der dækker fra guitar til sampler - og begge dele på én gang. Hør spændende specialprogrammer om alternativ rock, electronica, reggae og hip hop.
www.totallyradio.com

WFMU
Amerikanske WFMU holder til i New Jersey og er den længstkørende uafhængige radiostation. WFMU spiller et bredt og godt udvalg inden for alternativ musik.
www.wfmu.orgHusk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

NYE LINKS


23/04/2012
Radar
Spillesteder


20/10/2011
Amager Bio
Spillesteder


20/10/2011
BETA
Spillesteder


16/08/2011
Mayhem
Spillesteder


02/02/2011
Københavns Musikteater
Spillesteder


15/11/2010
Atlas
Spillesteder


17/08/2010
Kulturstationen Vanløse
Spillesteder


12/08/2010
Studenterhus Århus
Spillesteder


07/07/2010
Badgeland
Geigers samarbejdspartnere


20/11/2009
Substans
Musikmagasiner


© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen