Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ANMELDELSER
» Alle kategorier
» Geiger anbefaler
» Bøger
» Demoer
» Diverse
» Klassikere
» Koncerter

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Gæsteanmelder: The State, The Market & The DJ

 
Denne kategori indeholder anmeldelser af de koncerter, som Geigers udsendte igennem tiden har oplevet og efterfølgende rapporteret fra. Brug bogstaverne nedenfor til at navigere i arkivet.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(512)


Crosby & Nash
Værket, Randers, 25/10, 2011
(koncert)
7. nov 2011: Betydningsfuldt besøg fra to sangskrivere i sværvægterklassen. [Af Espen Strunk]


Annisette Koppel
Musikhuset Århus, Rytmisk Sal, 5/11, 2011
(koncert)
6. nov 2011: Dansk rocks største stemme i pragtkoncert med sit dansksprogede materiale. [Af Espen Strunk]


Hymns from Nineveh
Sønderborghus, Sønderborg, onsdag d. 26/10 2011
(koncert)
2. nov 2011: Hymns from Nineveh med Jonas H. Petersen i front gav på Sønderborghus en koncert, der emmede af tro, håb og kærlighed. Men størst af alt var kærligheden. Det var smukt, generøst, men et stykke hen ad vejen også ret så omklamrende. [Af Jacob Pertou]


:of the wand and the moon: / Death in June
Pumpehuset, København, søndag d. 23/10 2011
(koncert)
26. okt 2011: Neofolkens svar på Jellingstenen kom, så og sejrede i Pumpehuset. Men ikke nær så meget som opvarmningsbandet :of the wand and the moon: [Af Steffen Baunbæk Pedersen]


The Melvins
Lille VEGA, Kbh., 17/10 2011
(koncert)
18. okt 2011: Melvins var mandag aften tilbage i Danmark og gav koncert på Lille VEGA. Det var musik på et højt niveau, men det var også en aften, der bar præg af rutine visse steder. [Af Peter Ellermann]


Søren Kragh-Jacobsen & Oktober
Kaløhus, 13/10 2011
(koncert)
17. okt 2011: Det var ikke just fordi pressen væltede teltet, da Søren Kragh-Jacobsen med bandet Oktober indledte sin første turné i ti år i Tivoli Friheden, Aarhus først i september. Og det var mest synd for dem selv, for den vigtige sangskriver er altså på landevejen og turnéstarten var så eklatant eminent, at Deres Udsendte ikke kunne lade være med at gribe lejligheden denne aften, hvor SKJ atter er i nabolaget, nærmere bestemt en pænere restaurant nord for Århus. [Af Espen Strunk]


Junko + Michel Henritzi
Mayhem, København, 15/10, 2011
(koncert)
17. okt 2011: Nerverne på prøve i selskab med fænomenet og furien Junko på Mayhem. [Af Rasmus Steffensen]


Oddisee / The Left
Aarhus Took It 2011, VoxHall, 9/10/2011
(koncert)
10. okt 2011: Den sidste aften på den sidste Aarhus Took It flød over med glæde ved uforfalsket real hiphop. Blandt andet leveret af to centrale aktører fra den amerikanske rapscene, Oddisee og The Left.  [Af Martin Hornsleth]


Architecture In Helsinki
Train, 8/10 2011
(koncert)
9. okt 2011: Pigesur Prima Donna var ved at ødelægge en aften, der mest af alt mindede om en første date, kun den ene halvdel havde lyst til at være på. [Af Villads Andersen]


Looptroop Rockers / Per Vers
Aarhus Took It 2011, VoxHall, 8/10/2011
(koncert)
9. okt 2011: Positiv skandinavisk rap vandt publikums gunst fredag aften på Aarhus Took It.  [Af Martin Hornsleth]


Redman
Aarhus Took It 2011, VoxHall, 7/10/2011
(koncert)
7. okt 2011: Blast from a hip hop past: En maestro fra 90’er-hiphoppen peger tilbage mod større og bedre tider. Men det forhindrede ikke fest på Aarhus Took It 2011s første aften. [Af Martin Hornsleth]


Spids Nøgenhat
Pumpehuset, København, 1/10 2011
(koncert)
3. okt 2011: Det kan meget vel være, at det var mange år siden, de serverede En Mærkelig Kop Te for et stort set ignorant Danmark, men det fornemmede man heldigvis ikke denne aften, hvor Pumpehuset var fyldt til randen. Og de genopstandne syrerock-legender kom, så og sejrede. I alskens mærkelige farver. [Af Steffen B. Pedersen]


Yelle
Train, Aarhus, 27/9 2011
(koncert)
29. sep 2011: Kærlighedsaffære: Yelle fik kys og kram af forelsket publikum efter tirsdagens koncert på Train. [Af Villads Andersen]


Ryoji Ikeda
Musikhuset Aarhus, 15/9, 2011
(koncert)
17. sep 2011: Den japanske lydkunstner Ryoji Ikeda udfordrer ”live”-begrebet med sit koncept, som lyder: ”Test pattern is a system that converts any type of data (text, sounds, photos and movies) into barcode patterns and binary patterns of 0s and 1s. Through its application, the project aims to examine the relationship between critical points of device performance and the threshold of human perception.” [Af Helle Nielsen]


Thulebasen / tUnE-yArDs
HeadQuarters, Aarhus, 7/9 2011
(koncert)
9. sep 2011: Trods sætlistens stivhed efterlades man ikke med meget, man kan brokke sig over. Garbus er begavet med en overjordisk vokal og et unægteligt nærvær, der båret af det unge, ivrige og imødekommende backing band på saxofoner og glasflasker, indgyder alle med lige portioner højagtelse og højt humør. [Af Helle Nielsen]


<< 1  2  3  ...  33  34  35  >>


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen