Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ANMELDELSER
» Alle kategorier
» Geiger anbefaler
» Bøger
» Demoer
» Diverse
» Klassikere
» Koncerter

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Torturing Nurse

 
Denne kategori indeholder anmeldelser af de koncerter, som Geigers udsendte igennem tiden har oplevet og efterfølgende rapporteret fra. Brug bogstaverne nedenfor til at navigere i arkivet.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(512)


Aphex Twin, Zavoloka, DJ Hvad, Bjørn Svin
Tap1, Strøm Festival d. 20. august 2011
(koncert)
23. aug 2011: Selvom aftenen i den grad var blevet solgt på Aphex Twins brand og mytologi, så var det ironisk nok de lokale navne DJ Hvad og Bjørn Svin, der gjorde den bedste figur som koncertoplevelser. [Af Jannik Juhl Christensen]


Russian Circles + Boris
Lille Vega, fredag den 15. juli 2011
(koncert)
22. jul 2011: Selvom Russian Circles rent visuelt næsten fremstod som anonymt opvarmningsband, var der ingen tvivl om, at de musikalsk og kompositorisk var aftenens hovednavn, mens Boris først for alvor løftede sig mod afslutningen med en tilgengæld monumental finale. [Af Lars Mikael Døring]


J Mascis
VoxHall, Aarhus, 11/7
(koncert)
12. jul 2011: J Mascis var alene på en scene en mandag i juli. Det fik både han og publikum meget ud af. Med looppedalen, sit smukke guitarspil – hvad end det var fingerspil eller soli – og de mange fine numre var det en glimrende koncert på en dejlig sommeraften. [Af Martin Hornsleth]


Valby Vokalgruppe
Roskilde Festival, Gloria, 1/7, 2011
(koncert)
1. jul 2011: De, der ikke tog flugten, blev belønnet med en indføring i et sjældent fremmedartet musikalsk univers, hvor grænserne mellem komposition og improvisation ofte virkede lykkeligt ligegyldige. [Af Niklas Steffensen H.]


Tame Impala
Roskilde Festival, Odeon, 30/6 2011
(Koncert)
1. jul 2011: Tame Impala var slået stort op, men slog ikke til.  [Af Villads Andersen]


Cody
Roskilde Festival, Odeon, 30/6 2011
(koncert)
1. jul 2011: Cody tog Odeon med på en tur gennem det danske sommerland i en vild jagt på jordbær. [Af Signe Schou]


Public Image Ltd
Lille Vega, København, 20/6, 2011
(koncert)
21. jun 2011: Til trods for mandagstræthed og forkølelse, lykkedes det for punklegenden over dem alle, John Lydon, sammen med sin velspillende gruppe, at trække de fleste stik sikkert i land. Og måske endda lidt mere til. [Af Ras Bolding]


Toro y Moi
Musikcaféen, Aarhus, 12/5 2011
(koncert)
15. maj 2011: Der var ikke noget pis og ikke nogen gimmicks – bare god, gennemarbejdet musik med en bagvedliggende mild og chillet vibe. [Af Helle Nielsen]


Dean Wareham
KB18, Kødbyen, 29/4 2011
(koncert)
4. maj 2011: Dean Wareham tog en overlegen slentretur i Galaxie 500s bagkatalog og satte et kobbel indie-hooligans til vægs i København. Og anmelderen slap af med sine bange anelser. [Af Niklas Steffensen H.]


Frisk Frugt
16/4 2011, Huset i Magstræde, København
(koncert)
27. apr 2011: Frisk Frugt alias Anders Lauge Meldgaard spillede forrige lørdag en smuk og grænseoverskridende solokoncert på Huset. Koncerten viste, hvor stor og skamløs en tilgang han har til dét at spille musik. [Af Simon Leth Stolzenbach]


Sort Sol
Scandinavian Congress Center, Aarhus, 2/4
(koncert)
8. apr 2011: Rygtet er løbet i forvejen fra koncerterne i Horsens, Odense og Greve; Sort Sol gør livecomeback med manér, og forventningerne er uundgåeligt skruet i vejret inden aftenens koncert i Århus. Sådan har det imidlertid ikke altid været. [Af Espen Strunk]


Current 93
VoxHall, Aarhus, 27/3
(koncert)
31. mar 2011: En forstærker sætter ud, da Current 93 giver deres første koncert nogensinde i Skandinavien. Men koncerten er vellykket. David Tibets billedrige, deklarerende lyrik bliver suppleret på fin vis af et glimrende band bestående af markante skikkelser som Baby Dee, James Blackshaw og Alex Neilson.   [Af Simon Holm Pedersen]


Figurines
Atlas, Aarhus, 17/3 2011
(koncert)
19. mar 2011: ”Tak Århus”… selv tak [Af Villads Andersen]


The Radio Dept.
VoxHall, 17/3 2011
(koncert)
18. mar 2011: Tre indadvendte svenskere inviterede for en kort stund indenfor i deres introverte drømmesfære. The Radio Dept. er præcision, koncentration og ingen ekstranumre. [Af Helle Nielsen]


Aeon Zen & Devin Townsend
Live, Voxhall 10/3 2011
(koncert)
15. mar 2011: Disse to koncerter denne aften var et bevis på, at når musikere virkelig vil en koncert, så vil publikum det også. Publikum bliver ofte beskyldt for at stå og fedte med en fadøl, men får de opmærksomhed fra musikerne, så giver det udbytte på applaus-kontoen. Opvarmningskoncerten kunne have været middelmådig, men blev overbevisende, og Townsend kunne have været god, men blev en smuk og larmende helhedsoplevelse, alt sammen på grund af, at scenen emmede af liv, af entusiasme og af glæde og stolthed over det, musikerne stod på scenen for at levere. [Af Peter Ellermann]


<< 1  2  3  4  ...  33  34  35  >>


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen