Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ANMELDELSER
» Alle kategorier
» Geiger anbefaler
» Bøger
» Demoer
» Diverse
» Klassikere
» Koncerter

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Ann Shenton

Anmeldelser
 
I denne sektion kan du læse de anmeldelser, der er blevet bragt i bladet og her på siden

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(3837)


Sigur Rós
Inni
(2cd/dvd, Krunk Records, 2011)
15. apr 2012: I ventetiden frem mod Sigur Rós kommende album, Valtari, er der al mulig grund til at fordybe sig i det retrospektive live-bokssæt Inni, hvor man i lyd og levende billeder får et fornemt signalement af et unikt, islandsk band. En slags introduktion for begyndere og viderekomne. [Af Carsten Præst]


Michael Gira / Kristof Hahn
Loppen, Christiania, 14/04-2012
(koncert)
15. apr 2012: Som optakt til CPH PIX's filmserie "Michael Gira's Twisted Fairytales" gav Swans-ankermanden en fremragende solokoncert, der med få og simple midler byggede intense og voldsomme stemninger op. [Af Rasmus Steffensen]


Tales of Murder and Dust Geiger anbefaler!
Hallucination of Beauty
(gratis download, selvudgivet, 2012)
14. apr 2012: Aarhusianske Tales of Murder and Dust formår på én gang at grave dybere ned i deres lyd og folde den ud i det helt store format på deres længe ventede fuldlængde-debut. En plade, der tydeligvis var tiltænkt vinylformatet, men som i stedet udkommer som gratis download, så det vil være tåbeligt ikke at lytte med. [Af Rasmus Steffensen]


Dad Rocks! / Larsen & Furious Jane
Radar, Aarhus, 13/4-2012
(koncert)
14. apr 2012: Larsen & Furious Jane er dygtige musikere, som har en stor erfaring sammen – og det skinner for meget igennem. De leverer musikken præcist, men når de samtidig er så introvert et band på scenen, kvæles musikken i det rutinerede sammenspil snarere end at leve gennem det.  [Af Niels Villads Petersen]


Terje Winther
Electronic Regions
(2cd, Bajkal, 2009)

WintherStormer
Ground Connection
(cd, Bajkal, 2011)
13. apr 2012: Et sandt overflødighedshorn af retrofuturistisk, analog synthmusik på de to seneste udgivelser fra norske Terje Winther. [Af Jacob Pertou]


Tomas Andersson Wij
Romantiken
(cd, Razzia Records, 2012)
12. apr 2012: Med sit tiende album leverer den svenske singer-songwriter Tomas Andersson Wij et overbevisende bud på voksen pop, der både kan underholde og holde fast i livets og kærlighedens dybeste alvor. Nye fans kan passende begynde her. [Af Carsten Præst]


When Saints Go Machine
Konkylie (genudgivelse)
(2cd, EMI, 2012)
11. apr 2012: Her næsten et år efter udgivelsen af Konkylie kan When Saints Go Machine ophøje sig selv til deluxe værdige. Og sammen med den aldeles velfortjente P3 Guld pris og en mindre Danmarksturné, giver det god mening at tage konkylien op til øret igen. [Af Jacob Pertou]


THE CHAP
We Are Nobody
(cd, Lo Recordings, 2012)
10. apr 2012: Der sættes spørgsmålstegn ved jeg’et, du’et og vi’et som faste, afgrænsede størrelser på britiske The Chaps femte album We Are Nobody, hvor de elektroniske impulser falder som melankolsk forårsregn over de poppede, men stærkt flertydige skæringer.
[Af Marie Ulrich Østergaard]


Dark Dark Dark
Atlas, Aarhus, 04/09-2012
(koncert)
10. apr 2012: Når Nona Marie Invie tager plads bag sit trøstesfulde piano, som til gengæld tager toppen af de blottede nerver og lader hende fremsynge sine stille længsler i form af særdeles veldrejede sange som for eksempel ”Daydreaming”, så oversættes det stemningsfulde og sceniske univers, der findes på pladerne, til smuk og smægtende virkelighed. [Af Helle Nielsen]


Seefeel
Seefeel
(cd, Warp, 2011)

Wagonchrist
Toomorrow
(cd, Ninja Tune, 2011)
9. apr 2012: Et par gennemlytninger af Toomorrow og Seefeel førte til en umiddelbar konsekvent afvisning. Her en rum tid efter indhentes det forsømte, og der gives en ny chance. På godt og på ondt. [Af Jacob Pertou]


Analogik
New Seeland
(cd, Jenka Music/VME, 2012)

Anders Koppel
Aftenlandet & Regnbuefuglen
(cd, Cowbell Music, 1977, 2012)

Den fjerde væg
Drengekys
(cd, Für Records/Target, 2012)

Heidi Mortenson
Mørk
(ep, Rump Recordings, 2012)

Torstein Mejer Jam
Torstein Mejer Jam 2006-2010
(cd, Tonebank Records, 2012)
5. apr 2012: Fødelandet skummer og bobler i alle flossede hjørner. Den danske sang anno 2012 er et underskønt skår af farverig altid. Anmeldelse af nye udgivelser fra Heidi Mortenson, Analogik, Torstein Mejer Jam og Den fjerde væg, samt en genudgivelse fra Anders Koppel. [Af Mads K. Christiansen]


Earth / Mount Eerie / Ô Paon
Loppen, Christiania, 2. april 2012
(koncert)
4. apr 2012: Tre fremragende navne på Loppen, og så på en mandag aften. Trods sygdom i luften og et ikke helt forløst potentiale var man i fornemt selskab blandt store musikalske personligheder med sans for atmosfære og tyngde. [Af Rasmus Steffensen]


Admiral Byrd
Don't Touch the Radio
(7”, Did I Die Records, 2012)

Circle the City
Wrong Roads
(7”, Did I Die Records, 2012)

Knivderby
Medicine
(7”, Did I Die Records, 2012)

Terrible Eagle
X Kapital
(7”, Did I Die Records, 2012)
2. apr 2012: Fire forrygende syvtommere fra nyt dansk selskab afstedkommer en i grunden nærliggende tanke: Mindre bullshit og mere kvalitet ville være et gode. [Af Martin Hornsleth]


From Sarah
Are We OK?
(cd, VME / Slow Shark Records, 2012)
31. mar 2012: Det forknyttede og uforløste tager tid, men tiden bærer frugt. [Af Martin Petersen]


Martin Hall & Tone
Performing Apart
(cd, Replika/VME, 2012)
29. mar 2012: Performing Apart er et samarbejde mellem den ekstremt produktive multikunstner Martin Hall og lydmagersken Tone omkring deres koncertmateriale fra den stort anlagte Apart Audio-Visual Festival i Aalborg i 2009. Resultatet er en kompleks leg med lydlandskaber og ikke mindst med grænserne for, hvad musik er og kan. [Af Gudrun Hagen]


<< 1  2  3  4  ...  254  255  256  >>


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen