Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ANMELDELSER
» Alle kategorier
» Geiger anbefaler
» Bøger
» Demoer
» Diverse
» Klassikere
» Koncerter

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Knút Háberg Eysturstein

 
Denne kategori indeholder anmeldelser af spirrende danske bands og solister. Har du en demo liggende, du gerne vil have anmeldt her på siden, er du velkommen til sende den til os på adressen: Saltholmsgade 22, 8000 Århus C. Brug bogstaverne nedenfor til at navigere i arkivet.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(54)


Kaspar Astrup Schröder
Minimalistic Melancholy
(demo-cd)
8. okt 2002: Undertegnede gad godt at se det selskab, som turde at binde an med denne samling blå miniaturer. Nogen burde tage dog tage chancen. Selvom Schröders ambitionsniveau åbenbart har været begrænset - eller måske netop derfor - er det nemlig lykkedes ham at skabe en lydfilm, som det er meget svært at lade være med at elske. [Af Steffen B. Pedersen]


Flying Virgins
Bitter Acorns
(demo-cd)
2. okt 2002: Det er ikke fordi, Flying Virgins nødvendigvis nu skal tvinges til at genopfinde musikken på ny. Det er der ingen, der har grund til. Ep'en viser i sig selv et band, der virkelig formår at skabe veldrejet og iørefaldende, atmosfærisk rock, men de læner sig i denne ombæring desværre så meget op af andre, at de egentlig ikke står på deres egne ben. [Af Claus Falkenstrøm]


Klaus Nielsen
Vores Nummer Er 12345678
(demo-cd)
29. sep 2002: Alligevel viser demoen klart, at der er et liv for Klaus Nielsen udenfor Mew-lejren. Han er en mere end habil lydarkitekt med et solidt øre for såvel delikate rytmespor som fængende melodilinier. Den overordnede sangskrivning lader dog stadig en smule tilbage at ønske - men når først han lærer at beherske dén som han behersker sine andre discipliner, vil der ikke være meget, der kan stoppe Nielsens dagligstue-projekt længere. [Af Steffen B. Pedersen]


Heartbreak Disco
Demo
(demo-cd)
21. sep 2002: Med Heartbreak Disco har Mynster, Joél og Vestergaard forsøgt at foretage en helgardering, der i lige dele tilgodeser "over- og undergrunden". En sympatisk tanke – men også én, der får bandets udtryk til at virke inkonsekvent. Med andre ord er der en del arbejde at gøre endnu, før gruppens ellers oplagte talent for alvor kan folde sig frit og uhindret ud. [Af Steffen B. Pedersen]


Jacob Faurholt
Quietness
(demo-cd)
21. jul 2002: Dét skal dog ikke aflede opmærksomheden fra de musikalske kvaliteter, som Quietness vitterligt indeholder - og man har al mulig grund til at tro, at Faurholts talent kommer til at udvikle sig betragteligt i fremtiden. Undertegnede er under alle omstændigheder sikker på, at man ikke har hørt det sidste fra dén kant. [Af Stefan G. Sørensen]


Amber
Amber
(demo-cd)
22. maj 2002: Overordnet set skal Amber også arbejde mere med sangskrivningen, der fremstår langt mere tøvende og hæmmet end deres arrangementer. Foreløbigt lever de på sammenspillet, nerven og det originale lydbillede, men for at projektet for alvor skal træde i karakter kræver det sange, der besidder en lignende intensitet og originalitet. En sangskrivning, der, på samme måde som instrumenteringen, bryder med den dovne konformitet. Dette ville for alvor gøre Amber til et unikt bekendtskab. [Af Rasmus Steffensen]


Tiger Tunes
Our Foolishness Will Never Overcome This Evil World
(demo-cd)
7. feb 2002: Skulle man komme med et godt råd, kunne det være at sende eksemplarer af demoen videre til selskaber som Fat Cat, Chicks on Speed Records, Mego, Morr Music eller måske Kitty-Yo. Tiger Tunes har niveauet til det - og når Danmark nu én gang er et kulturelt U-land (og det langt fra tegner til at blive bedre, så længe visse delegerede mennesker bliver ved med at holde fast i en tilværelsesopfattelse, som hører de kedeligere dele af 60´erne og 70´erne til), fortjener vi at gå glip af denne grydeklare og sprudlende ep. [Af Steffen B. Pedersen]


C.A.F.
nearandfar
(demo-cd)
7. dec 2001: Skal man samle op, byder nearandfar på A- og B-siden på en regulær single-udgivelse: "Threedaysareone" og "c.a.f. # 1". Skal gruppen nå videre i systemet, kunne den måske godt have brug for en skarp kritiker og motivator, men talentet til at skabe noget større er der - så snart de sidste "børnesygdomme" er overstået, vel at mærke. Med den samme melodiske tæft - og et lidt mere selvstændigt udtryk - kunne denne konstellation nå temmelig langt. [Af Steffen B. Pedersen]


Apartment
Apartment
(demo-cd)
7. okt 2001: Summa summarum: Der er fremtid i Apartment, og nogen burde lave en rigtig god debut-EP på fire skæringer ud af denne demo. Skal de helt op i den danske alternative superliga - hvilket de på længere sigt rummer potentialet til - må de dog gerne lade deres Radiohead-skiver samle støv nogle måneder endnu. [Af Steffen B. Pedersen]


<< 1  2  3  4  


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen