Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ANMELDELSER
» Alle kategorier
» Geiger anbefaler
» Bøger
» Demoer
» Diverse
» Klassikere
» Koncerter

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Majessic Dreams

Anmeldelser
 
I denne sektion kan du læse de anmeldelser, der er blevet bragt i bladet og her på siden

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(3837)


Madonna
MDNA
(cd, Universal Music/Interscope Records, 2012)
2. maj 2012: Madonna har iklædt sig lårlange lakstøvler med pistolen rettet skarpt mod den forhadte eksmand på sit 12. studiealbum, MDNA.  Hun vender dermed blikket indad mod privatsfæren frem for ud mod verdenssituationen og viser langt mere kant og ærlighed end tidligere.  [Af Majbritt Løfgreen]


Los Campesinos!
Hello Sadness
(cd, Wichita Recordings, 2011)
28. apr 2012: På Hello Sadness modstiller indie-pop gruppen Los Campesinos! den dystre tone i sangskrivningen med en slagkraftig og konfronterende instrumentering, når forsanger Gareth David sætter strøm til sin dødsangst. [Af Marie Ulrich Østergaard]


Per Hoier
The Windmills of Sorrow
(12", LJUD, 2011)
27. apr 2012: "Lidt, men godt" kunne meget vel være overskriften på Per Hoiers indspilningskarriere, der startede med Goodiepals legendariske Goodiebag/Demonbag og genoplivede den klassiske synthpop-form først i 00'erne - en udvikling, der foregik over uhyre få udgivelser. Nu er der omsider nyt fra hans kant, og på Windmills of Sorrow, som udspillet hedder, er man om noget ovre i neo-folk afdelingen. Endnu et overrumplende stilistisk spring, som Hoier heldigvis foretager uden at miste sig selv i processen.  [Af Steffen B. Pedersen]


Kroke
Global, København, 21/04-2012
(koncert)
27. apr 2012: Østeuropæisk og jødisk rootsmusik mellem gadegøgl, inderlighed og eksperiment fra polske Kroke. [Af Rasmus Steffensen]


Sleep Party People
We Were Drifting on a Sad Song
(cd, Speed Of Sound/A:larm Music, 2012)
26. apr 2012: Kaninerne er vendt tilbage, nu mere humørsyge end før. De bedrøvelige toner har fået en lysere klang, og det ser ud til, at kaninørene ikke hænger så meget mere. Men i bund og grund er de stadig de samme gulerodsgnaskende væsner. Og det er i sig selv en rigtig dejlig nyhed. [Af Stinus S. Kirkeskov]


Tinariwen
VoxHall, Aarhus, 24/04-2012
(koncert)
25. apr 2012: Med deres solbrændte verdensblues trak de musikalske nomader i Tinariwen et klappende, dansende, hujende publikum ind i musikkens kraftcentrum og måtte overbevise enhver skeptiker om, at musikken er et sprog, der ikke kender eller anerkender nogen grænser. [Af Carsten Præst]


17 Pygmies
Celestina
(cd, Trakwerx, 2008)

17 Pygmies
CII: Second Son
(cd, Trakwerx, 2011)

17 Pygmies
CIII: Even Celestina Gets The Blues (A Tale Of Love And Quantum Physics)
(cd, Trakwerx, 2012)
23. apr 2012: Det er et klaustrofobisk vakuum snarere end en følelse af det uendelige univers. 17 Pygmies er inspireret af den progressive rock, men ender med at narkotisere den for ultimativt at suge al kraft ud af den. Over små fire år har de strikket en koncepttrilogi sammen, der godt kan lyttes til, uden man har sat sig ind i historien. Men det kræver tålmod, tid og det rette overskud. [Af Jacob Pertou]


Choir of Young Believers
VoxHall, Aarhus, 20/04-2012
(koncert)
22. apr 2012: Den særlige organiske lyd, der kendetegner bandet, fik Choir of Young Believers frem på smukkeste vis live, og smilene bredte sig på læberne fredag aften på VoxHall i Aarhus. [Af Lisa Lorentzen]


Baby Woodrose Geiger anbefaler!
Third Eye Surgery
(cd, Bad Afro/VME, 2012)
20. apr 2012: Baby Woodrose pirker til deres velkendte udtryk. Third Eye Surgery sparker til væggene og denne gang med jernstøvlerne på. [Af Martin Petersen]


Interfoam
EP
(cd-ep, selvudgivet, 2011)
19. apr 2012: Fire brushoveder skærer fortøjningerne til jazzen med stort J og går skamløst i kødet på balkaninspireret, avantgardistisk trashmetal.  [Af Thøger Kersting Christensen]


Anna Ternheim
The Night Visitor
(cd, V2 Records, 2011)
18. apr 2012: Den svenske singer-songwriter Anna Ternheim burde med sit femte, engelsksprogede album kunne få flere tilhængere på den anden side af Øresund. Med en klar og stærk stemme og en smuk samling sange har hun lavet et slidstærkt og overbevisende album, der er et must for tilhængere af folk og country. [Af Carsten Præst]


Mario Diaz de Leon
Hypnos
(cd, Shinkoyo, 2012)
17. apr 2012: På albummet Hypnos efterstræber Mario Diaz de Leon at genopfinde den dybe tallerken for guitar, elektronik med mere.  [Af Jacob Pertou]


Manic Street Preachers
Amager Bio, København, 15/4
(koncert)
17. apr 2012: Manic Street Preachers leverede en solid, storladen koncert og genvandt anmelderens hjerte efter flere års fravær. [Af Jens Christensen]


Meshuggah
Koloss
(cd+dvd, Nuclear Blast/Warner Music Group, 2012)
16. apr 2012: Meshuggahs syvende studiealbum blander kortene og rekonfigurerer bandets rytmiske repertoire. Udgivelsens dobbelte blik, der både spejder tilbage igennem bandets tidligere udgivelser og kigger fremad udover sine egne grænser, er en glimrende anledning til et studie i den nordsvenske, meshuggahske rytmik. [Af Niels Villads Petersen]


KRÍA BREKKAN & ’THE FALL OF THE HOUSE OF USHER’
LiteraturHaus, København, søndag d. 15/4 2012
(koncert)
16. apr 2012: Kría Brekkan, alias islandske Kristín Anna Valtysdóttir, opførte søndag d. 15. april i LiteraturHaus et musikalsk score til Jean Epsteins impressionistiske stumfilm fra 1928, The Fall Of The House Of Usher. Begivenheden var et uforudset møde imellem to kunstneriske skikkelser og udtryksformer, der skulle vise sig at give god mening på flere planer.
[Af Marie Ulrich Østergaard]


<< 1  2  3  ...  254  255  256  >>


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen