Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ANMELDELSER
» Alle kategorier
» Geiger anbefaler
» Bøger
» Demoer
» Diverse
» Klassikere
» Koncerter

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Amstrong

Anmeldelser
 
I denne sektion kan du læse de anmeldelser, der er blevet bragt i bladet og her på siden

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Nye Alle(3837)


Andre Williams
Hoods and Shades
(cd, Bloodshot Records, 2012)

THEESatisfaction Geiger anbefaler!
awE naturalE
(cd, Sub Pop/Target, 2012)
27. maj 2012: Ny funky musik fra den anden side af Atlanten – futuristisk og tilbageskuende. [Af Martin Hornsleth]


Shocking White
Piece of Ache
(lp, mp3, Fat Phone Records, 2012)
27. maj 2012: Piece of Ache er et stort skridt frem for Shocking White. Bandet har udviklet sig positivt og har skabt et helstøbt album med mange højdepunkter, der bør nå ud til et større publikum. [Af Jens Christensen]


Liudas Mockūnas & Arturas Bumšteinas Geiger anbefaler!
Voicescapes / Balsovaizdžai
(cd, Semplice, 2012)
22. maj 2012: Litauiske eksperimentalister krydser klinger og udforsker arven fra symbolisten Čiurlionis i spændingen mellem støj og stilhed, vild improvisation og ambitiøs klangarkitektur.
[Af Rasmus Steffensen]


Amor Días / The New Spring
Pop Revo Pre-Party, Radar, Aarhus, 17/05-2012
(koncert)
19. maj 2012: En afdæmpet førfest. The New Spring sprang ud til Pop Revo Pre-Party, mens Amor Días var mere anonyme. [Af Lisa Lorentzen]


Spain
Bremen, København, 14/05-2012
(koncert)
18. maj 2012: Trods dårlig lyd, sparsomt fremmøde og en besynderlig koncertpræmis, overbeviste slow-rockerne i Spain om deres fortsatte relevans med over to timers stille musik. [Af Rasmus Steffensen]


UMA
Drop Your Soul
(ep, Seayou Records, 2012)
18. maj 2012: Kan man smide sin sjæl? Det mener Ella og Florian i hvert fald. De er mand og kone bosiddende i Berlin, og med deres dystre elektroniske musikeksperimenter vil de invitere os med ind i deres univers af knitrende mystik. Men det lykkes kun delvist på en ellers overordnet godkendt EP-debut, hvor deres potentiale stadig skinner igennem.  [Af Stinus S. Kirkeskov]


Hannah Cohen
Child Bride
(cd, Bella Union Records, 2012)
17. maj 2012: Hannah Cohen debuterer overbevisende med en feminin, nedtonet singer-songwriter plade, der i kraft af en særpræget stemme og en fin atmosfære sender lytteren i retning af både navnebroder Leonard Cohen, fransk chançon og indie-rock. Et album, der er svært at få af afspilleren. [Af Carsten Præst]


Momus
Bibliotek
(cd, Sony Music Japan, 2012)
11. maj 2012: Med en sort klap for øjet og bevæbnet med poetiske tekster står Momus, alias skotske Nick Currie, klar med en ny plade. Denne gang endnu mere sørgmodig og samfundskritisk end før. Her fungerer det samfundskritiske godt, mens det sørgmodige drukner i fortænkte musikalske ideer. [Af Stinus S. Kirkeskov]


Kent
Jag är inte rädd för mörkret
(cd, Universal, 2012)
10. maj 2012: Sange, der vil have større indflydelse på folks liv end alverdens cifre og tabeller, fra de svenske pop/rock-spidser. [Af Torben Bille]


Shiny Darkly
Shiny Darkly
(ep, Crunchy Frog, 2012)
8. maj 2012: I undergrunden langt væk fra folks normale opmærksomhed bobler den danske musikmasse. Et af de nye skud på stammen er den mørke og dystre trio Shiny Darkly. Som navnet meget godt indikerer, kan man forvente sig skinnende mørk musik hentet fra den sorte ende af følelsesspektret. [Af Stinus S. Kirkeskov]


A Storm of Light / Sleep
Amager Bio, København 04/05-2012
(koncert)
8. maj 2012: Troldmændene fra Sleep åbner jorden under fødderne og fremmaner en dopet rock-Leviathan, der mastodontisk vralter og vrider sig henover hovedet på de lyttende disciple. Det er basalt, det er suggestivt, og det er dybtgående. [Af Jens Hollesen]


CV Jørgensen
Sange fra Scenen (live)
(cd, ArtPeople, 2012)
7. maj 2012: CV Jørgensen dokumenterer på sit nye livealbum, Sange Fra Scenen, sin succesfulde turné fra 2010. Albummet er en påmindelse til dem, der så koncerterne, og en kærkommen mulighed for at høre giraffen til dem, der ikke var så heldige
[Af Espen Strunk]


Mats Gustafsson & Johns Lunds
Mats Gustafsson & Johns Lunds plays baritone saxophone
(7", yoyooyoy, 2011)
5. maj 2012: Liveudgivelse med to barytonsaxofoner gør sig godt på plade. Johns Lunds og Mats Gustafsson spiller kort og præcist på udgivelsen Mats Gustafsson & Johns Lunds plays baritone saxophone. [Af Simon Leth Stolzenbach]


Sun River
SPOT Festival, Atlas, Aarhus, 04/05-2012
(koncert)

SVIN
SPOT Festival, Kedlen, Aarhus, 04/05-2012
(koncert)

Waldo & Marsha
SPOT Festival, Atlas, Aarhus, 04/05-2012
(koncert)
5. maj 2012: Fra Waldo & Marshas poppede støjdrøm til SVINs ekstreme free jazz over solbeskinnet folkrock fra Sun River. Vi var lidt omkring til SPOT Festival. [Af Martin Hornsleth]


Choir Of Young Believers
Rhine Gold
(cd, Tigerspring/Universal, 2012)
3. maj 2012: Det unge kor har været i eksil i USA. Nu er de tilbage, og forventningerne er tårnhøje. En skuffelse er næsten uundgåelig, men deres andet album har noget af magien fra debuten, og nye toner er tilføjet med succes. [Af Stinus S. Kirkeskov]


1  2  3  ...  254  255  256  >>


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen