Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ANMELDELSER
» Alle kategorier
» Geiger anbefaler
» Bøger
» Demoer
» Diverse
» Klassikere
» Koncerter

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Rasmus Riis

Klik her for at sende et link til denne anmeldelse til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af anmeldelsen. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for anmeldelserne.
 
The Workhouse: 'Peacon'
The Workhouse
Peacon
(7'', Emma...s House Recordings)

Emma's House Recordings er et helt nystartet engelsk pladeselskab, hvis eneste erklærede formål er at udsende kvalitets-7”ere med nye og ukendte shoegazer-bands. Kvartetten The Workhouse's anden single “Peacon“, lever, især med sin langsomme, æteriske luftige og instrumentale A-side, til fulde op til denne målsætning. Vel er der skævet lidt vel rigeligt til grupper som Chapterhouse og Slowdive. Dette rykker dog ikke ved det faktum, at gruppen evner at skrue en flot og veldrejet melodilinie, der absolut er inspiratorerne værdig, sammen. Singlens B-side, "Terry Feels Sick", er mere decideret uptempo indie-pop med et tvist af mundharmonika og guitarfeedback, hvilket, tils at endnu en velsammenskruet og fængende melodi, gør The Workhouse til et om ikke originalt, så i hvertfald særdeles lovende bekendtskab.

Morten Bruhn, 1. dec 2000


Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til anmeldelsen. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

UDGIVET I


LÆS OGSÅ

The Workhouse
Sometimes Glamour Turns Up in the Strangest of PlacesThe Workhouse
At the End of the PierSigur Rós
()Múm
Please Smile My Noise BleedSigur Rós
TakkSigur Rós
Àgætis ByrjunMúm
Go Go Smear the Poison Ivy


© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen