Forside  :: Om Geiger  :: Anmeldelser  :: Artikler  :: Podcast  :: Kalender  :: Links  :: Relevans  :: Geiger Records

ANMELDELSER
» Alle kategorier
» Geiger anbefaler
» Bøger
» Demoer
» Diverse
» Klassikere
» Koncerter

GÆSTEANMELDER
Læs hvad forskellige gæsteanmeldere har anbefalet her på Geiger.dk. Læs bl.a. anbefalinger fra:
» Knút Háberg Eysturstein

Klik her for at sende et link til denne anmeldelse til en ven. Klik her for at få en printervenlig version af anmeldelsen. Klik her for at se en liste over tilgængelige RSS-feeds for anmeldelserne.
 
The KLF: 'Chill Out'
The KLF
Chill Out
(lp, Wax Trax!, 1990)

The KLF? Var det ikke de oldpunks, der brød igennem med “Doctorin' the Tardis” under navnet The Timelords - og igennem den seneste tid i dén grad har hærget undergrunden med “What Time is Love”? Jo, mindsandten. Dén her ting, som de har valgt at kalde Chill Out - kan man så ikke forvente, at den rummer energisk house, der med garanti vil fylde ethvert dansegulv? Her er svaret NEJ!

KLF har denne gang sat sig for at demonstrere, at de er andet og mere end et house-band - og dét til det punkt, hvor Chill Out vil være et sikkert flop, hvis man er så dum at sætte pladen på under et rave. Men pladen er faktisk langt fra dårlig - den har blot helt andre kvaliteter. Titlen skal nemlig tages helt bogstavelig - for det, det har drejet sig om for Rockman Rock og King Boy D denne gang, er at skabe intet mindre end en plade med afslapningmusik, der kan fungere som sirup i ørerne efter f.eks. en vild aften på Baby Club. På dén led er Chill Out en succes med sine flotte klangflader, fjernt passende tog, spøgelseagtige fårelyde og overjordiske kvindestemmer - og man kan faktisk fortabe sig i pladen i timevis.

For én gangs skyld et album, man kan blive høj af uden at fylde sig selv med hverken sprut, speed eller ecstasy.

Steffen B. Pedersen, 11. mar 1990


Yderligere information

Redigeret af Steffen B. Pedersen i oktober 2002

Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til anmeldelsen. For at poste kommentarer skal du have en profil, som du kan registrere gratis her.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.      
Skriv kommentar


Husk
» Registrer profil
» Glemt kodeord

UDGIVET I
Underground #4

© 2000-2014 Geiger
Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af Geiger.dk's brugere stemmer ikke nødvendigvis overens med redaktionens.

Til toppen